Новини

Начало » Новини » BoxOffice.bg вече приема директни плащания с дебитни и кредитни карти - бързо, лесно и сигурно!

BoxOffice.bg вече приема директни плащания с дебитни и кредитни карти - бързо, лесно и сигурно!

17.08.2013

BoxOffice.bg вече приема директни плащания с дебитни и кредитни карти - бързо, лесно и сигурно!

Бихме искали да споделим, че считано от 17 август 2013, можете да платите поръчаните от вас билети от BoxOffice.bg с дебитни и кредитни карти MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY. Услугата се предоставя чрез виртуалния ПОС терминал на Обединена Българска Банка АД. При избора на този метод за плащане, ще бъдете прехвърлени към защитен сайт на ОББ, където трябва да въведете вашите данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя) За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

  • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
  • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
  • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.
  • Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
  • При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.
  • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
  • Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет.
  • Максималната сума за трансакция е 10 000 лева