Новини

Начало » Новини » Цирк Балкански, Филмови нощи във Филипополис, Лили Иванова, Графа, Мария Илиева, Михаела Филева и куп други артисти в програмата на BoxOffice.bg

Цирк Балкански, Филмови нощи във Филипополис, Лили Иванова, Графа, Мария Илиева, Михаела Филева и куп други артисти в програмата на BoxOffice.bg

22.06.2014

Цирк Балкански, Филмови нощи във Филипополис, Лили Иванова, Графа, Мария Илиева, Михаела Филева и куп други артисти в програмата на BoxOffice.bg

Най-големият цирк на Балканския полуостров “Цирк Балкански” се включва в системата на BoxОffice.bg. Зрителите ще имат уникалната възможност да си купят билети онлайн и да посетят любимия си цирк. Програмата на цирка за 2014-та е напълно обновена и включва виртуозна въздушна акробатика, дресура на животни от целия свят и много, много изненади.

 

Под шапитото на „Балкански“ ще намерят място въздушни акробати от Бразилия и Унгария, както и два клоунски състава. За любителите на животните ще има дресура на 10 папагала от Аржентина. За първи път у нас ще бъде представена и хипопотамката Аиша от Африка. Разбира се, ще се чуят и ревовете на лъвове и тигри, които идват на гости в страната ни от Италия.

 

Единственият номер от миналогодишната програма на цирка, който ще бъде представен и през 2014, е „Глобусът на смъртта“. Седем мотористи ще влязат в желязната сфера, за да смразят кръвта на зрителите с изкусните си умения.

 

Филмовия фестивал “Филмови нощи във Филипополис” отново ще ни сервира алтернатилна порция филми от световното и европейско кино в лятно кино Орфей. Старта на фестивала е на 10 юли, а при нас първи можете да научите избраните заглавия, както и да си резервирате/купите билети.

 

Следващата ни изненада е Hacienda Beach Club, Лозенец – All Inclusive забавление 24/7. Заведението се слави с бурните си купони до зори както и разнообразна програма с най-известните български изпълнители. Това лято можем да очакваме Лили Иванова, Графа, Орлин Павлов, Мария Илиева, Михаела Филева, Ъпсурд, Диана Експрес, Фамилия Тоника, Любо Киров и още много имена в програмата на Hacienda. Билети за всички събития може да си закупите от BoxOffice.bg.