Новини

Начало » Новини » МЮЗИКЪЛЪТ “МУЛЕН РУЖ” С ПРЕМИЕРА В ЦИРК БАЛКАНСКИ

МЮЗИКЪЛЪТ “МУЛЕН РУЖ” С ПРЕМИЕРА В ЦИРК БАЛКАНСКИ

18.04.2016

МЮЗИКЪЛЪТ “МУЛЕН РУЖ” С ПРЕМИЕРА В ЦИРК БАЛКАНСКИ

През месец май едно ново и иновативно представление ще стане част от културния живот на България. Мюзикълът “Мулен Руж”, проект на Box Office Productions, ще зарадва любителите на изкуството. Продукцията носи всички характеристики на истинския Бродуейски мюзикъл, обещавайки завладяваща актьорска игра, пленителни танци и музикални номера, изпълнени на живо под съпровода на оркестър. За първи път обаче мюзикъл магията ще заживее на големия манеж, под купола на цирк Балкански, представяйки един нов и още по-вълнуващ прочит на жанра.

 

„Мулен Руж” ще зарадва българската публика с 15 представления в периода от май до ноември 2016 г. Софиянци ще имат възможността първи да се докоснат до грандиозното шоу - премиерата на “Мулен Руж “ ще се състои на 8-ми май от 19.30 часа под купола на цирк Балкански, в квартал Люлин, бул. Панчо Владигеров 796 (цирковата площадка). В следващите месеци представлението ще обиколи България като част от програмата на цирка. Скоро ще бъдат обявени и другите дати в град София, както и датите на спектаклите в Бургас, Велико Търново, Варна, Несебър, Пловдив, Стара Загора и Русе.

 

Проектът включва трупа от 70 души, които представят спектакъла в най-голямото пътуващо цирково шапито на Балканския полуостров. Представлението ще бъде изиграно хоризонтално и вертикално и в директен контакт със заобикалящата го публика в стила на американското кабаре. Съставът на мюзикъла е подбран чрез национален кастинг през юли 2015-та и вече 8 месеца работи по проекта. В представлението участват както познати лица от музикални формати и театралната сцена, така и нови и свежи имена. В главните роли ще видим: Гергана Оразова, Ася-Мария Даскалова, Мартин Костадинов (X Factor) , Тодор Гаджалов (Гласът на България), Иван Гатев (група Контрол), Георги Велизаров (БНТ), Ясен Зердев (Мюзик Айдъл, X factor), Константин Лунгов (БНТ/ТВ7), Вяра Табакова (Народен театър “Иван Вазов”), Недялко Делчев (актьор и режисьор на многобройни представления).

 

Мулен Руж обещава да бъде ексцентричен, иновативен, дързък и провокативен, но в същото време емоционален и трогателен. Богатата палитра от емоции ще пренесе публиката в ново измерение и ще я приобщи към незабравимата любовна история на един млад поет и една красива куртизанка.

 

Билети могат да бъдат закупени ексклузивно на www.boxoffice.bg и на касите на цирк Балканки.