TEDxPazardzhikTEDxPazardzhik

TEDxPazardzhik

През октомври ще се състои първото издание на TEDxPazardzhik под наслов „Мисли глобално, действай локално”. Събитието е организирано от екип от млади амбициозни хора, които вярват, че и малките общности заслужават големи събития. TEDx е програма за локални, независимо организирани събития, които събират хората заедно, за да споделят опит и да се свързват помежду си.

Гост-лектори ще бъдат ярки личности от всички кътчета на България, успели в сферите на предприемачеството, спорта, изкуството, забавлението, връзките с обществеността и други. Те ще споделят идеи, които заслужават да бъдат чути, с цел да вдъхновят публиката и да стимулират критичното и мислене, разширявайки светогледа й. Речите им ще засегнат както добре познати на хората теми, така и малко популярни, но интригуващи идеи.

Ако искате да почувствате магията на TEDx и да сe срещнете със страстните, възприемчиви хора от TED общността, заповядайте на 28-и октомври от 10:00 ч. в театър "Константин Величков", град Пазарджик. За повече информация следете TEDxPazardzhik във Facebook и Instagram, както и на tedxpazardzhik.com

0.0 / (0)